telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Zilveren kruis Klantenservice Contact

Zilveren kruis is een actieve speler op het gebied van verzekeringen, sparen en beleggen in Nederland. Voor allerlei soorten verzekeringen kan je terecht bij Zilveren kruis.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Zilveren kruis er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Zilveren kruis waarop zij bereikbaar is.

Zilveren kruis bevorderd het gebruik in afname van de verschillende soorten verzekeringen, spaar en beleggingsproducten. Deze producten worden uitsluitend aan particulieren aangeboden. Zilveren kruis doet haar best om veilige, betrouwbare en toekomstbestendige diensten aan te bieden, zodat iedereen altijd de juiste producten afneemt..

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de Zilveren kruis Klantenservice. Wordt je ook moe van het zoeken naar het juiste telefoonnummer van Zilveren kruis? Bel direct 1885. Zilveren kruis wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar communiceren.

Klantenservice Zilveren kruis

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen wij jou direct doorverbinden met de gewenste afdeling van Zilveren kruis. Via de klantenservice van Zilveren kruis kun je veel informatie verkrijgen over: verzekeringen, tarieven, sparen, beleggen, nieuwe diensten en producten en je facturen. Heb je een vraag over een dienst die je gefactureerd wordt? Of wil je gewoonweg meer informatie over andere Zilveren kruis gerelateerde zaken? Dan kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de Zilveren kruis je ook helpen. Natuurlijk kan je ook direct bellen naar het telefoonnummer 1885. Wij geven graag direct alle informatie die je nodig hebt, zoals het telefoonnummer van Zilveren kruis en de adresgegevens.

Contact Zilveren kruis

Wil je liever direct contact met Zilveren kruis? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van Zilveren kruis? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel Zilveren kruis

doorverbindservice-nederland.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan Zilveren kruis. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een verzekering afgesloten bij Zilveren kruis? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je verzekering, je spaarrekening of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van Zilveren kruis staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Zilveren kruis klantenservice.

Telefoonnummer Zilveren kruis

Wil je direct het telefoonnummer van Zilveren kruis verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over Zilveren kruis zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van Zilveren kruis en andere zaken kan je terecht op doorverbindservice-nederland.nl.

 

Zilveren kruis Contact

Wil je liever direct contact met Zilveren kruis? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van Zilveren kruis? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

 

Zilveren kruis

Postbus 444

2300 AK  Leiden

071-7510052