telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Ziggo Contact

VodafoneZiggo is een fusie tussen een aantal Nederlandse telecom operators, namelijk Liberty Global en Vodafone. VodafoneZiggo levert in Nederland het tripple play pakket, namelijk; kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. In het jaar 2015 had VodafoneZiggo in meer dan vier miljoen huishoudens als klant die meer dan één dienst af hadden genomen. In het jaar 2017 waren er bij VodafoneZiggo 7.477 personen werkzaam.  VodafoneZiggo is een echte servicegerichte organisatie.

Diensten

Diensten van VodafoneZiggo kunnen als individuele dienst of als een samengesteld pakket afgenomen worden. Om een leuke besparing te realiseren is het mogelijk om een alles-in-één pakket af te sluiten. Dit pakket bevat; internet, (interactieve) televisie en bellen. Zowel zakelijke als particulier klanten hebben bij VodafoneZiggo de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende internetsnelheden. Ook is het mogelijk om bij VodafoneZiggo het basis zenderpakket voor interactieve televisie uit te breiden met extra zenderpakketten, tegen betaling.

Contact

Contact opnemen met VodafoneZiggo kan erg gemakkelijk via de klantenservice. De klantenservice van VodafoneZiggo is via diverse manieren te benaderen. Uiteraard is het telefonisch benaderen het snelst. De telefonische klantenservice van VodafoneZiggo is dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00.

Het is ook mogelijk op andere manieren contact op te nemen met VodafoneZiggo, hierbij kunt u denken aan:

  • E-mail
  • Chat 
  • Post
  • Twitter
  • Facebook