telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

VGZ Klantenservice Contact

VGZ is een actieve speler op het gebied van verzekeringen, sparen en beleggen in Nederland. Voor allerlei soorten verzekeringen kan je terecht bij VGZ.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet VGZ er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van VGZ waarop zij bereikbaar is.

VGZ bevorderd het gebruik in afname van de verschillende soorten verzekeringen, spaar en beleggingsproducten. Deze producten worden uitsluitend aan particulieren aangeboden. VGZ doet haar best om veilige, betrouwbare en toekomstbestendige diensten aan te bieden, zodat iedereen altijd de juiste producten afneemt..

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de VGZ Klantenservice. Wordt je ook moe van het zoeken naar het juiste telefoonnummer van VGZ? Bel direct 1885. VGZ wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar communiceren.

 

Klantenservice VGZ

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen wij jou direct doorverbinden met de gewenste afdeling van VGZ. Via de klantenservice van VGZ kun je veel informatie verkrijgen over: verzekeringen, tarieven, sparen, beleggen, nieuwe diensten en producten en je facturen. Heb je een vraag over een dienst die je gefactureerd wordt? Of wil je gewoonweg meer informatie over andere VGZ gerelateerde zaken? Dan kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de VGZ je ook helpen. Natuurlijk kan je ook direct bellen naar het telefoonnummer 1885. Wij geven graag direct alle informatie die je nodig hebt, zoals het telefoonnummer van VGZ en de adresgegevens.

Contact VGZ

Wil je liever direct contact met VGZ? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van VGZ? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel VGZ

doorverbindservice-nederland.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan VGZ. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een verzekering afgesloten bij VGZ? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je verzekering, je spaarrekening of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van VGZ staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de VGZ klantenservice.

Telefoonnummer VGZ

Wil je direct het telefoonnummer van VGZ verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over VGZ zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van VGZ en andere zaken kan je terecht op doorverbindservice-nederland.nl.

VGZ Contact

Wil je liever direct contact met VGZ? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van VGZ? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

VGZ

Postbus 445

5600 AK Eindhoven

024-3297640