telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Vattenfall Klantenservice Contact

Vattenfall is van origine een Zweedse energiemaatschappij en marktleider in de regio Noord-Europa, de Scandinavische landen.

Vattenfall heeft in Nederland een groot klantenbestande, daar zij NUON overgenomen hebben. De naam Vattenfall betekent letterlijk waterval en is een verwijzing naar een oudere naam van dit mega concern, Kungliga Vattenfallstyrelsen (“Koninklijke Waterval-autoriteit”). 

Vattenfall is een Zweeds staatbedrijf, aangezien de aandelen in handen zijn van de Zweedse staat. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een forse groei gerealiseerd, door in andere Europese landen overnames te doen. Het Nederlandse NUON is daar een voorbeeld van.

In 2011, produceerde de onderneming bijna 167 terawattuur (TWh) aan elektriciteit. Hiervan was zeker 21% afkomstig van waterkrachtcentrales, 25% van kernenergiecentrales, 51% van centrales gestookt met fossiele brandstoffen, hierbij valt te denken aan bruinkool, steenkool, gas en olie. Ten slotte 3% windenergie. Vattenfall staat hiermee op de vijfde plaats van Europese elektriciteitsproducenten en heeft een toppositie wat de productie van warmte betreft.

Contact Vattenfall

Wil je liever direct contact met de Vattenfall? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw contract? En wil je in contact komen met de klantenservice van de Vattenfall? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel Vattenfall

https://directgevonden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan de Vattenfall. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een contract bij de Vattenfall? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, je verbruik of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van de Vattenfall staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Vattenfall klantenservice.

Nuon, tegenwoordig Vattenfall is een in Nederland gevestigde nutsbedrijf, dat zich bezighoudt  met kernactiviteiten de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en warmte.

Sinds de overname van het Zweedse energiebedrijf Vattenfall heet het bedrijf nu Vattenfall Benelux. Vattenfall verzorgt ook aanvullende diensten op het gebied van isolatie, energiebesparing, energieadvies en beveiliging. Het bedrijf richt zich met haar producten en diensten op de Nederlandse markt en beschikt over een klantenbase van bijna 3 miljoen klanten.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Vattenfall er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Nuon waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van Vattenfall. Vattenfall klantenservice beschikt over zeer kennisrijke klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw vragen die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met Vattenfall te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers kunnen u tevens helpen bij advies over groene stroom. Het telefoonnummer van Nuon aangaande groene stroom is hetzelfde als het algemene telefoonnummer. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de klantenservice uw overstapservice te regelen. U hoeft alleen maar te bellen naar het telefoonnummer van Vattenfall.

Vattenfall probeert haar service zo goed mogelijk te verlenen en het kan natuurlijk voorkomen dat er zich een storing voordoet op het gas, stroom of stadsverwarming – netwerk. Dit vindt iedereen vervelend. Mocht u met een storing te kampen hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor kunt u het telefoonnummer van Vattenfall bellen. Door te bellen, kan uw melding die telefonisch aan een klantenservice medewerker meegedeeld heeft, direct opgepakt en uitgezocht worden.

Telefoonnummer Vattenfall

Wil je direct het telefoonnummer van de Vattenfall verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Vattenfall zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Vattenfall en andere zaken kan je terecht op https://directgevonden.nl/.

Vattenfall Contact

Wil je liever direct contact met Vattenfall? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product? En wil je in contact komen met de klantenservice van Vattenfall? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Vattenfall

Hoekenrode 8

1102 BR Amsterdam

0900-0808