telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Tele2

Tele2 is inmiddels een grote speler op de Nederlandse bodem. Het is van origine een telecomaanbieder uit Zweden en levert zowel mobiele en vaste telefoniediensten als ook internet en data diensten. Tevens beschikt Tele2 over een eigen netwerk, dat zij continu onderhoudt.

Tele2 heeft markt gewonnen door in het verleden diensten goedkoop aan te bieden, hiermee heeft zij snel kunnen groeien op de Nederlandse markt. Zowel particuliere als zakelijke klanten maken gebruik van Tele2. Tele2 levert ook carrierdiensten aan haar concullega’s om de Nederlandse operatoren te voorzien van voordelige tarieven. Het bedrijf is in 1993 opgericht en sinds 1996 verbonden aan de beurs van Stockholm.

Contact Tele2

Wil je liever direct contact met de Tele2? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw contract of wens je een ander product? En wil je in contact komen met de klantenservice van Tele2? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel Tele2

https://directgevonden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan de Tele2. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een contract bij Tele2? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, je verbruik of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van Tele2 staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met Tele2 klantenservice.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Tele2 er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Tele2 waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van Tele2. Tele2 beschikt over zeer kennisrijke klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw vragen die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met Vattenfall te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers kunnen u tevens helpen bij advies uw aanstaande boeking. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de klantenservice uw reservering te regelen. U hoeft alleen maar te bellen naar het telefoonnummer van Tele2.

Telefoonnummer Tele2

Wil je direct het telefoonnummer van de Tele2 verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Tele2 zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Tele2 en andere zaken kan je terecht op https://directgevonden.nl/.

Tele2 Contact

Wil je liever direct contact met Tele2? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe boeking? En wil je in contact komen met de klantenservice van Tele2? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!