telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Ryanair

Ryanair is feitelijk gezien de grootste low budget luchtvaartmaatschappij voor continentale in Europa. Het is een echte prijsvechter, die opgericht is in 1985 door de Ier Tony Ryan (vandaar de naam). Door de jaren heen is gebleken dat het een van de weinige prijsvechters is die daadwerkelijk winstgevend is geworden, dat is best knap in een zwaar concurrerende markt. Het concept is gekopieerd van de succesformule van Southwest Airlines.
De vluchten van Ryanair vertrekken in Nederland vanaf de kleinere luchthavens, zoals Rotterdam, Eindhoven of Maastricht. Ryanair is een opzichzelfstaande organisatie

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Ryanair er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Ryanair waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van Ryanair. Ryanair klantenservice beschikt over zeer kennisrijke klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan, ook bij een storing. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw vragen die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met Transavia te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers van Ryanair kunnen u ook helpen indien u een storing heeft. Het telefoonnummer van Ryanair aangaande een storing is hetzelfde als het algemene telefoonnummer. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de klantenservice uw overstapservice te regelen. U hoeft alleen maar te bellen naar het telefoonnummer van Ryanair.

Ryanair doet haar best om  haar service zo goed mogelijk te verlenen en het kan natuurlijk voorkomen dat er zich een storing voordoet op het energienetwerk. Dit vindt iedereen vervelend. Mocht u met een storing te kampen hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor kunt u het telefoonnummer van Ryanair bellen. Door te bellen, kan uw melding die telefonisch aan een klantenservice medewerker meegedeeld heeft, direct opgepakt en uitgezocht worden.

Ryanair heeft tevens een sterke focus op de low budget Europese markt en wint daarin steeds meer aandeel. Ryanair doet haar best zich te onderscheiden, middels betrouwbaarheid, betaalbaarheid en bereikbaarheid. Indien er interesse is gewekt en u contact wilt, dan kan er telefonisch contact opgenomen worden met de bekwame klantenservice medewerkers van Transavia. Zij zijn snel en eenvoudig telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt kan worden is het algemene nummer van Ryanair.

Telefoonnummer Ryanair

Wil je direct het telefoonnummer van de Ryanair verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Ryanair zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Ryanair en andere zaken kan je terecht op https://directgevonden.nl/.

Contact Ryanair

Wil je liever direct contact met de Ryanair? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe vlucht die je hebt geboekt? En wil je in contact komen met de klantenservice of debiteurenbeheer van Ryanair? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel Ryanair

https://directgevonden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan Ryanair. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een contract bij de Ryanair? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, producten, je kosten of misschien je factuur. Het kan soms lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van de Ryanair staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Ryanair klantenservice.

Telefoonnummer Ryanair

Wil je direct het telefoonnummer van de Ryanair verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Ryanair zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Voor het nummer van de Ryanair en andere zaken kan je terecht op https://directgevonden.nl/.

Ryanair Contact

Wil je liever direct contact met Ryanair hebben? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product of juist een vraag over je netwerk aansluiting? En wil je in contact komen met de klantenservice van Ryanair? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Ryanair

Customer Service Department

PO BOX 11451 Swords, Dublin

Ireland