telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

NS

Ben u iets verloren gedurende uw reis of op het station? Dit is natuurlijk erg vervelend. Indien u uw  NS Business card, identiteitsbewijs of bagage verloren bent, dient u hier zo snel mogelijk melding van te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onderstaand het nummer dat vermeld staat op onze website, of druk op de Bel button.

KLANTENSERVICE CONTACT

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. Zij bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden het in Nederland in beweging. De activiteiten van de NS zijn er opgericht om de reiziger zo aangenaam en duurzaam mogelijk van deur tot deur te brengen. Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de NS Klantenservice. Moe van het zoeken naar het juiste nummer? Bel direct 1885. NS wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar reizen.

Klantenservice NS

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen we direct doorverbinden met NS. Via de klantenservice kun je veel informatie verkrijgen over: de actuele reisinformatie, storingen, vertragingen, tarieven. Bent je vergeten uit te checken met je OV-chipkaart? Hiervoor kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de NS je ook helpen. Je kunt direct bellen met 1885. Wij geven graag direct alle informatie die u nodig heeft zoals het nummer en de adresgegevens.

Contact NS

Het telefoonnummer van NS nodig? Bel 1885 en wij verbinden je direct door of geven het telefoonnummer van NS zodat je zelf kunt bellen. Je kunt de klantenservice bellen voor vragen over je abonnement, storingen, vertraging, verloren spullen, vergeten uit te checken en algemene vragen over het bedrijf. Heb je een specifieke vraag over uw OV-chipkaart? Wij kunnen je ook doorverbinden met de juiste afdeling van de klantenservice van OV-chipkaart.

Geen onderdeel van NS

www.doorverbindservice-nederland.nl is geen onderdeel van NS. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een reis abonnement bij NS? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je abonnement of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen te regelen. De klantenservice medewerkers van NS staan bekend als servicegericht, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de NS klantenservice

Nummer NS

Wilt u direct het telefoonnummer van NS horen? Dan kunt u 1885 bellen. Wij noemen als u dit wilt het nummer voor u op zodat u deze kunt opslaan. Verder geven wij ook aanvullende informatie over NS zoals de adresgegevens en openingstijden. Wilt u direct doorverbonden worden? Ook dit is mogelijk. Voor het nummer van NS en andere zaken kunt u terecht op www.doorverbindservice-nederland.nl

NS Contact

Wilt u direct contact met het NS? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. U hoeft niet zelf eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Ben je ergens gestrand en wil je in contact komen met de klantenservice van de NS? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de juiste persoon.