telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

KPN

Als voormalige staatsbedrijf is KPN als leverancier van de vaste telefonie nu uitgegroeid tot de grootste en beste leverancier voor consumenten en zakelijke klanten van Interactieve televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie en internet.

KPN brengt haar producten en diensten onder de eigen naam op de markt. Daarnaast heeft KPN ook een aantal labels , waaronder zij haar diensten distribueert. Een aantal van deze labels zijn Telfort, Simyo en de voormalige Hi.

De grootste concurrenten van KPN zijn T-Mobile, Vodafone, Tele2 en Ziggo

De kracht van KPN zit in het feit dat men de beschikking heeft over de beste mobiele, vaste en data netwerk in Nederland.

Verder heeft men de beschikking over de beste support medewerkers op alle afdelingen, zeker op de klantenservice afdelingen. De klantenservice van KPN staat dan ook hoog aangeschreven.

Heeft u een storing of een vraag? De Klantenservice van KPN is voor u dan ook 24/7 bereikbaar op 0800-0402. De klantenservice medewerker helpt u met uw vraag en of storing verder. 

De klantenservice medewerkers van de klantenservice van KPN staan u graag te woord, hoe vervelend de situatie voor u ook is. Storingen en administratieve vragen kunnen ook via de klantenservice van KPN aangemeld worden. Uiteraard kunt u de Klantenservice van KPN ook bellen als u heel tevreden bent.

Waarvoor kunt u de Klantenservice van KPN bellen ?

U kunt de Klantenservice van KPN bellen als u :

Problemen, storingen of vragen heeft met Mobiel van KPN?

  • uw sim kaart ; u bent het kwijt of deze doet het niet
  • mobiele telefoon
  • mobiele data gebruik: het werkt niet of u wilt extra data

Problemen, storingen of vragen heeft met Digitenne, Interactieve TV, Bellen of Internet van KPN?

  • storingen op een van de diensten
  • het activeren van diensten
  • het opvragen van wachtwoorden en gebruikersnamen ( username)