telefoonnummervinden

1885

Contactgegevens, zo achterhaald met doorverbindservice-nederland.nl

Achterhaal gemakkelijk contactgegevens van organisaties of personen, bel 1885 en wij helpen je deze te vinden. KLNT IT Service B.V. is al jarenlang een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van abonnee-nummerinformatiediensten en klantcontacten

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek kosten 110 cent per minuut tot maximaal 55 euro plus uw gebruikelijke belkosten.
 
 

Liever zelf een telefoon nummer achterhalen?

Super snel gevonden!

Service nummer van Ziggo zo gevonden, fijne service!

Ons servicenummer tool kan je helpen bij het vinden van het juiste telefoonnummer van een bedrijf of indien nodig een persoon. 

Door te bellen met ons servicenummer kun je het telefoonnummer verkrijgen of kun je doorverbonden worden met de organisatie of persoon waar jij naar op zoek bent.

Houdt er rekening mee dat de kosten van 1,10 per minuut voor de duur van het gesprek ook gelden wanneer je bent doorverbonden. 

Je kunt ons telefoonnummer alleen bereiken in Nederland met uw vaste toestel of een mobiel.

KLNT IT Service B.V. is een organisatie die zoekers op het internet de gelegenheid biedt om snel en makkelijk het telefoonnummer te verkrijgen of om  doorverbonden te willen worden naar organisaties of personen in Nederland. KLNT IT Service B.V.  kan voorzien in directe of indirecte telefonische doorschakelingen naar deze veel gezochte organisaties.

Je kunt gebruik maken van ons servicenummer om snel en veilig de gezochte klantenservice te bereiken. Dit informatienummer en het doorverbonden gesprek kosten € 1,10 per minuut, plus uw gebruikelijke belkosten. Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V. Het telefoonnummer van de gezochte klantenservice is ook tegen een gereduceerd tarief beschikbaar.