telefoonnummervinden

Veelgestelde vragen

Wij hebben alle veel gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jou vraag er niet tussen? Ons callcenter is op werkdagen van 08:30 uur uur t/m 18:00 uur in de avond bereikbaar.
1885 Is een zelfstandige onderneming zonder enige relatie met een andere bedrijf.
1885 Is de nummerinformatiedienst-service van KLNT IT SERVICE B.V.

Onze callcenter agents staan jou graag te woord. Voor het opvragen van een telefoonnummer bij 1885 bedragen de kosten 1,20 per minuut (plus jouw gebruikelijke belkosten). Indien je hebt aangegeven dat je direct doorverbonden wilt worden, dan geldt dit tarief ook voor de gehele gespreksduur na het doorverbinden.

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek kosten 120 cent per minuut tot maximaal 24 euro plus uw gebruikelijke belkosten en wordt aangeboden door 1885. De doorschakeling wordt 50 minuten nadat u belde automatisch beëindigd.

  1. Bel 1885
  2. Onze vriendelijke en kundige medewerk(st)er zal op basis van uw informatie het gewenste telefoonnummer opzoeken.
  3. Om onze dienstverlening correct en volledig te maken zal het gevraagde telefoonnummer opgelezen worden, voordat het gesprek doorverbonden wordt.
  4. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.
  • Van een ieder die aangegeven heeft dat het telefoonnummer openbaar gesteld mag worden, kan bij 1885 de volgende gegevens opgevraagd worden:
  • Telefoonnummers en adresgegevens van een bedrijf /instelling;
  • Telefoonnummers van particulieren.
  • De voorkeur om wel of niet met het telefoonnummer vindbaar wilt zijn, kan doorgegeven worden aan uw telecomaanbieder. De telecomaanbieder zal ervoor zorgen dat uw telefoonnummer wel of niet via 1885 te vinden is.
  • Het is ook mogelijk om uw voorkeur zelf aan te passen. Dit kan via: www.mijnnummervermelding.nl
Helaas is dit via 1885 niet mogelijk.
Dit hoort bij de nummerinformatiedienst van 1885. Vanuit onze dienstverlening en de regelgeving zijn wij verplicht om het gevraagde nummer aan de beller door te geven.