telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat doorverbindservice-nederland.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Cheaptickets Klantenservice Contact

Cheaptickets is onderdeel van Travix International B.V. 

Travix is een Online Travel Agent (OTA) die voornamelijk online vliegtickets verkoopt. Uiteindelijk is het bedrijf onderdeel van BCD Group en in handen van familiebedrijf van Vlissingen.

De bovenliggende Travix beheert vijf grote merken in meer dan 35 landen: CheapTickets, BudgetAir, Vayama, Vliegwinkel en Flugladen. Het bedrijf zit aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en heeft naast het hoofdkantoor in Amsterdam ook kantoren in  Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India, Curaçao, Verenigde Staten, Singapore en Australië.

Cheaptickets is een echte vergelijkingssite waar realtime vluchten en accommodaties vergeleken en direct geboekt kunnen worden.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet CheapTickets er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van CheapTickets waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van CheapTickets. CheapTickets klantenservice beschikt over zeer deskundige klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan, ook bij een storing. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw boeking of vergelijking die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met CheapTickets te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers kunnen u ook helpen indien u een storing over het platform te melden heeft. Het telefoonnummer van CheapTickets aangaande een storing is hetzelfde als het algemene telefoonnummer. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. 

CheapTickets heeft tevens een sterke focus op de zakelijke markt en wint daarin steeds meer marktaandeel. CheapTickets doet haar best zich te onderscheiden, middels snelheid betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Indien u van mening bent dat u via CheapTickets moet boeken en er interesse is gewekt en u contact wilt, dan kan er telefonisch contact opgenomen worden met de bekwame klantenservice medewerkers van CheapTickets. Zij zijn snel en eenvoudig telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt kan worden is het algemene nummer van CheapTickets.

Contact CheapTickets

Wil je liever direct contact met de CheapTickets? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe contract? En wil je in contact komen met de klantenservice of debiteurenbeheer van CheapTickets? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel CheapTickets

https://directgevonden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan CheapTickets. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je boeking gedaan bij de CheapTickets? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, je boeking, je afgenomen diensten of misschien je factuur. Het kan soms lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van de CheapTickets staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de CheapTickets klantenservice.

Telefoonnummer CheapTickets

Wil je direct het telefoonnummer van de CheapTickets verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de CheapTickets zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de CheapTickets en andere zaken kan je terecht op https://directgevonden.nl/.

CheapTickets Contact

Wil je liever direct contact met CheapTickets? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product? En wil je in contact komen met de klantenservice van CheapTickets? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

CheapTickets

Piet Heinkade 55

1019 GM Amsterdam

020-2621734